MUUT TIEDOT


RINTEITÄ RIITTÄÄ

Sallatunturi tarjoaa monta vauhdikasta rinnettä niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Voit ottaa mittaa Suomen jyrkimmästä nopeuslaskurinteestä tai kokeilla taitojasi maan vaativimmassa erikoispujottelurinteessä.

TEKEMISTÄ KAIKILLE

Kun varmimmatkin hiihtokelit joskus pettävät, niin Sallasta ei tekeminen lopu. Liikuntahalliin on matkaa noin 500 metriä. Tenniksen ohella voit harrastaa siellä vaikka squashia tai sulkapalloa.

LATUJA JOKA LÄHTÖÖN

Valaistu latu ja kaikkien latujen lähtöpaikka ovat miltei Kelomajojen ovella. Salla tarjoaa latuja kaikkiaan 160 kilometriä. Ensilumi sataa Sallaan usein jo syyskuussa. Laskettelukautta riittää viimeistään marraskuusta vappuun.

YMPÄRI VUODEN

Sallan laajat erämaat tarjoavat luonnonrauhaa ja elämyksiä ympäri vuoden! Salla sijaitsee Koillis-Lapissa, Euroopan suurimpiin kuuluvalla erämaa-alueella. Pohjoisin osa paikkakunnasta on puutonta tunturimaisemaa, kun taas etelässä kohtaat mahtavat kallio- ja jokimaisemat. Osallistu koskenlaskuun tai vie perheesi vaikkapa Poropuistoon, jossa upealla 200 ha:n luonnonpuistoalueella voit nähdä ja kokea kaikkea poronhoitoon liittyvää. Metsästys- ja kalasafarit on kaikkien koettava. Ja hilla- sekä sieniretket vievät sinut Sallan värikkääseen syksyyn.